Free illustrated gift tags | Ilmaiset pakettikortit

Today we have some lovely simple holiday gift tags for you. These babies are great for adorning gifts in a cute way – with a little handmade feel. They come in english and finnish. Download them below, print and cut out. Enjoy!

Tänään meillä onkin teille ihania mutta yksinkertaisia pakettikortteja. Näillä saat helposti lahjaan nimet niin että ne jopa lisäävät pakettien houkuttelevuutta – vaikkakin näyttävät silti kotoisilta. Voit printata nämä joko englanniksi tai suomeksi. Lataa alla olevasta linkistä, tulosta ja leikkaa. Pitäkää kivaa!

gifttags_english

Click here to download the english gift tags.

Print on A4 or letter sized thick paper or card stock (white or off white works best), cut out along the lines and make your gifts look lovely!

Please note that all printables on Best Day Ever are for personal use only. We totally love it when you spread the word, so you are welcome to share these on your page or blog. If you do please link to the blog post on BDE and credit properly. Please do not copy entire blog posts and do not link directly to the printable files. Cheers!

 

 

gifttags_fin

Lataa tästä suomenkieliset pakettikortit

Tulosta A4:lle tai kirjeen kokoiselle paksummalle paperille tai kartongille (valkoinen tai luonnonvalkoinen toimii parhaiten), leikkaa viivoja pitkin ja liitä pakettiin!

Huomioithan että printattavat Best Day Ever -sivustolla ovat vain henkilökohtaiseen käyttöön tarkoitettuja. Ihanaa jos levität sanaa, joten voit toki jakaa nämä sivullasi tai blogissasi. Jos toimitkin näin, ole kiltti ja liitä linkki mukaan BDE:n blogipostiin sekä muista laittaa lähdetieto mukaan. Ethän kopioi kokonaisia blogipostauksia etkä linkitä suoraan lataus -linkkeihin. Kiitos!

 

 


These printables are completely free, but if you use them, please consider donating a little something to a charity of your choice.

If you live in Finland, particularly in the Helsinki area, we’d love it if you would contribute a small donation to the Uusi Lasten Sairaala 2017 foundation – to help fund a new children’s hospital in Helsinki, since the old one is falling apart and a new one is needed very desperately. Click here or on the banner below to donate or simply send a text message (from a finnish mobile operator) to donate 10€ instantly: text SAIRAALA to 16499 – the text message will cost you 10€ + regular operator charges for an SMS. 

 

Printattavat ovat täysin ilmaisia, mutta jos pidit niistä niin paljon että käytät niitä, harkitse myös pienen lahjoituksen antamista itse valitsemaasi hyväntekeväisyyskohteeseen.

Jos asut Suomessa ja varsinkin Helsingin alueella, olisimme todella kiitollisia jos lahjoittaisit pienenkin summan Uusi Lasten Sairaala 2017 säätiölle auttaaksesi heitä rakentamaan uuden lasten sairaalan Helsinkiin, koska vanha on jo erittäin huonossa kunnossa ja uutta kaivataan kipeästi. Klikkaa tästä tai alaosan bannerista lahjoittaaksesi, tai vain lähetä tekstiviesti (suomalaisesta operaattorista) lahjoittaaksesi 10 € välittömästi: kirjoita SAIRAALA numeroon 16499 – tekstiviesti maksaa sinulle 10 € + normaalin tekstiviestimaksun verran.

lastensairaala

Help us spreading some joy!
Auttakaa meitä jakamaan iloa kaikille!

Comments

Emme julkaise tai jaa sähköpostiosoitettasi.
Your email is never published or shared.

Comment